Malzemeler
4 adet kızarmış tost ekmeği
4 adet yumurta
1 çorba kaşığı katı yağ
Yeteri kadar tuz,karabiber,nane
Mutfak
Zorluk 4
Süre 20 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Tost ekmeği dilimlerinin ortasını kaşıkla bir yumurta sarısından biraz büyükçe oyup,delmeden çıkarınız.
Bir tava içerisine katı yağı koyup eritiniz.
Ekmek dilimlerinin oyuk kısmı alta gelecek şekilde tavaya kouyp kızartınız.
Dilimlerin o yüzü kızarınca ters yüz ediniz.
Yumurtaları hazırladığınız oyuklara kırınız.
Tavanın üzerini kapatıp,beyazların katılaşmasına kadar pişiriniz.
Sarılar hafif sertleşince ateşten alınız.
Tuzunu,karabiberini,nanesini ekip sıcak sıcak ikram ediniz.
18 Aralık 2008 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder