Pages

Ads 468x60px

18 Aralık 2008 Perşembe

Patetesli Omlet

Malzemeler
2-3 Adet orta boy patates
10 Adet yumurta
Yarım demet maydanoz
3 Yemek kaşığı tereyağı veya margarin
Tuz-karabiber
Mutfak
Zorluk 1
Süre 15 dk.
Kaç Kişilik 5
Yöntem
Hazırlanışı
Patatesleri haşlayıp küçük parçalar halinde kestikten sonra yağda sote edin.
Yumurtaları bir kaba kırın ve biraz çırpın.
İçine patates sote, kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber koyup karıştırın.
25 Santim çapındaki bir tavanın içine biraz yağ koyup kızdırın.
Yumurtalı karışımı üçe bölerek tavada kızartıp, servis yapın.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız