Malzemeler
4 Adet dövülmüş piliç göğsü
2 Adet yumurta
Tuz ve karabiber
4 Kahve fincanı mısır gevreği
1 Su bardağı sıvıyağ
Mutfak
Zorluk 2
Süre 25 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Yumurtaları derin bir kaba kırın, tuz ve karabiber ilave edip çırpın.
Mısır gevreğini havanda dövüp ufalayın veya robottan geçirin.
Piliç göğüslerini önce yumurtaya sonra ufalanmış mısır gevreğine bulayın.
Kızdırılmış sıvıyağda her iki tarafını da kızartın.
Mısır gevrekli piliç şnitzeli maydanozla süsleyip sıcak olarak servis yapın.
16 Aralık 2008 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder