Malzemeler
6 Adet tavuk kanadı
Sos için :
1 Adet kuru soğan
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
1 Diş sarımsak
3 Çorba kaşığı tatlı ketçap
Tuz
Arzuya göre kırmızı biber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 45 dk.
Kaç Kişilik 2
Yöntem
Hazırlanışı
Öncelikle kanatları terbiye edeceğiniz sosu hazırlamak için soğanı yemeklik doğrayın.
Bir tavaya alarak sıvıyağda kavurun.
Kıyılmış sarımsak ve tuzu da ilave edin.
En son olarak da tatlı ketçapı ekleyin (eğer acı seviyorsanız kırmızıbiber ekleyin).
Sosu ateşten indirin.
Kanatları bu sosa bulayın.
Fırında kızartın (eğer mümkünse kömür ateşinde pişirin).
NOT : Acı ketçap ve acı biber sosuda kullanabilirsiniz.
16 Aralık 2008 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder